MKUR - Race across america Morten Kjærsgaard RYTTEREN

Crew Race Across America 2016

Jesper Kjærsgaard - Team Mkur

Jesper Kjærsgaard - crewchef

Jesper Kjærsgaard – 50 år – Mortens bror – crewchef og ansvarlig for økonomi og logistik på Mortens RAAM projekt.

Min baggrund er en uddannelse som speditør – et job hvor det at holde mange bolde i luften er hverdag. Det får jeg i den grad brug for i USA.

Jeg har tidligere været ivrig motionscyklist og gennemført Århus-København et par gange.

Jeg har kørt følgebil for Morten ved hans deltagelse i Paris-Brest-Paris, og det var meget spændende at være tæt på Morten, at hjælpe ham med alt det praktiske, ikke at få sovet særlig meget, at presse sig selv til at yde samt at se når Morten kører over målstregen.

Det er en meget stor udfordring at være med på team MKUR og opleve at vi alle trækker i samme retning, så det hele går op i en højere enhed.

Min styrke i teamet ligger indenfor administration, planlægning , fotografering, IT og kørsel af vores følgebiler.

Rejsen med hele teamet gennem USA bliver en fantastisk oplevelse, hvor vi starter ved Stillehavet (Oceanside), kører gennem ørkenen i det sydlige Californien (+45 C), over Rocky Mountains (+3300 m), gennem hele stater som stort set består af marker (Kansas) og endelig når den anden side af USA (Annapolis, Maryland) .

Sammen med hele teamet vil vi gøre vores yderste for at bringe Morten over målstregen indenfor 12 dage, når han i juni måned 2016 kører Race Across America.

Mads Primdahl Thorsen - Team Mkur

Mads Primdahl Thorsen

Mit navn er Mads Primdahl Thorsen og er årg 1987. Er født og opvokset i Viborg området, og har altid haft interesse for mekanik. Har altid kunne lide at bruge hænderne, så det helt sikkert det mekaniske aspekt, der trukket mig ind i cykelverdenen.

Har arbejdet professionelt med cykler siden august 2004, da jeg startede med at arbejde som fejedreng hos Fri Cykler i Viborg. Der lærte jeg helt fra bunden af at skrue cykler, af indehaveren Chris. I 2006 blev det til en læreplads i butikken, frem for videre studie på HTX. En ting der blev brugt meget tid på, udover at passe butikken, var at gøre Chris og motocross maskiner klar til løb rundt omkring i Danmark og resten af Europa.

Efter min endte læretid i Viborg, arbejde jeg to år i Herning hos en stor cykelbutik. Her var primært landevejs cykler der blev repareret, da vi havde samarbejd- og sponsoraftale med både licenshold og motionsklubben. Jeg havde samtidig det mekaniske ansvar for alle elektriske køretøjer.

Siden 2012 har jeg haft min daglige gang i cykelbutikker i Aarhus. Mest som mekaniker på HighEnd mountainbikes og racer cykler. Det seneste års tid er jeg dog været meget inde over salgsdelen.

Mine forventninger til RAAM 2016 er store. Det bliver anden gang jeg skal til USA, og det glæder jeg mig selvfølgelig utroligt meget til i sig selv. Samtidig bliver det en helt unik måde at opleve landet på. Dog er jeg klar over at det ikke bliver let at gennemføre, og at det kræver at vi som hold virkelig arbejder sammen. Specielt når trætheden melder sig efter et par dage.

Mit store mål med RAAM 2016, er at gøre alt hvad jeg kan for, at hjælpe Morten med at nå hans mål. Samtidig prøve at nyde hele turen og suge alle indtryk til mig. Da jeg er klart den yngste på teamet, regner jeg også med at, kunne lære en del af de øvrige medlemmer.

Alt alt en mulighed jeg aldrig ville kunne sige nej til.

Jeanette Minke Jørgensen - Team Mkur

Jeanette Minke Jørgensen

Jeg hedder Jeanette og jeg er 51 år. Jeg er gift og mor til 2 voksne børn og derudover er jeg blevet beriget med titlen som mormor. Som person vil jeg gerne gøre en forskel og jeg møder mine medmennesker med et smil.... Jeg forsøger at gøre mit liv spændende og sjovt og glæder mig hver dag over at jeg har muligheden for at få nogle fantastiske oplevelser.

Jeg er holdspiller. Jeg har spillet fodbold i over 25 år. Idag er jeg med indover som massør for KIF Fodbold og deltager gerne i frivilligt arbejde i og omkring klubben. I 2014 cyklede jeg til Paris med Team Rynkeby Trekanten til fordel for Børnecancerfonden. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg var meget ydmyg omkring de forberedelser der lå forud for min tur.

De mange træningstimer på landevejen, min familie der støttede op omkring mit projekt og endelig den mentale del. I 2015 var jeg igen med på Team Rynkeby, men denne gang som massør og hjælper på vores serviceteam. Jeg tager gerne en tur på landevejen med mine gule racer.

Det betyder alt for mig at hjælpe andre mennesker... Jeg er sikker på at vi som team nok skal få Morten fra den ene ende til den anden. Jeg glæder mig ... :0)

René Olesen - Team Mkur

René Olesen

Jeg er 45 år og bor i Askov sammen med min kæreste og vores 4 sammenbragte børn.

Jeg er en energisk, målrettet og rummelig mand, og min mission i livet er, at inspirere mennesker til selv at nå det næste niveau i deres liv fra der hvor de står. Jeg har en meget kreativ og nytænkende måde at gribe livet an på, og det betyder meget for mig, at bruge min kreativitet i mit daglige virke som familiefar og i mit arbejde som Coach og Terapeut.

Derfor er denne tur på holdet en unik chance til at afprøve mit virke over en længere periode.

Jeg havde sidste år en coach-klient som skulle gennemføre Race Around Slovenia. Dette gik forrygende og med et flot resultat.

Jeg har gennem 18 år i Forsvaret flere gange været udsendt til Balkan og Afghanistan, og derigennem udviklet mine kompetencer i at navigere i krisesituationer hvor mennesket kan blive presset til det yderste.

De sidste 7 år har jeg været ansat i Kriminalforsorgen som fængselsbetjent, og der har jeg videreudviklet min empati og rummelighed i forhold til mennesker.

Mon ikke dette bliver aktuelt når vi når et godt stykke gennem USA.

Heidi Reitz Nowack - Team Mkur

Heidi Reitz Nowack

Heidi Nowack, her! Jeg er en vaskeægte sønderjyde, der er immigreret til Nordjylland- nærmere betegnet Aalborg. Her bor jeg alene i min lille oase af en taglejlighed midt i Aalborgs pulserende by midte. Når Morten sætter sig tilrette i sadlen til RAAM 2016, så har jeg rundet de fantastiske 35 år.

Arbejdsmæssigt har jeg været vidt omkring, men relevant for min deltagelse på Team MKUR er; at jeg har tilbragt en længere årrække i forsvaret, som befalingsmand. Heraf mit til tider for veludviklede gen ”ordnung muss sein”, især når talen falder på effektiv planlægning, kontrol af udstyr og restitution. Jeg er uddannet kostvejleder og personlig træner, to uddannelser jeg har brugt i mit seneste job i fitnessbranchen, hvor jeg var souschef i to af Aalborgs bedste fitnesscentre. Mine daglige folder slår jeg nu i Gigantium Vand & Wellnes, hvor jeg er bademester. Et udadvendt job i et aktivt miljø, hvor hver dag byder på nye udfordringer.

Når jeg ikke arbejder, så bruger jeg al min fritid på træning. Min passion er langdistance sport, især løb og triathlon har min interesse. Kroppen kan meget mere end de fleste tror! - og jeg er vild med at se hvor langt ud jeg kan presse min krop. De seneste år har jeg gennemført en hel og adskillige halve ironmans samt flere maratonløb og et enkelt ultraløb..

Den viden jeg har opnået omkring energiindtag, i forbindelse med udholdenshedssport, kombineret med min uddannelse som kostvejleder ser jeg frem til at bruge på Teamet til sommer, hvor vi sammen skal have Morten over målstregen til RAAM 2016. Udover min kostfaglige viden vil jeg bidrage positivt til teamet med min skøre personlighed og mit altid gode humør.

Jeg er yderst beæret- og ikke mindst ydmyg- over at få lov til at deltage i Mortens på alle punkter vilde og sindsyge rejse mod det ultimative mål i 2016. Bring it on!

Conny Lund Eskildsen - Team Mkur

Conny Lund Eskildsen

Jeg er 51 år og mor til to voksne børn. Jeg er fra Fyn og bor på en lille gård ved Båring vig. De sidste mange år har jeg kørt Danmark tyndt og har hjulpet ude i virksomhederne med ergonomi ved arbejdspladserne i det ganske land. Jeg er en teamspiller og jeg er altid med på eventyr og der hvor der sker noget sjovt.

Jeg glæder mig til at hjælpe Morten med at gennemføre RAM 2016, Jeg har en baggrund som psykoterapeut og jeg har en sygepleje uddannelse fra forsvaret så jeg kan træde til i tilfælde af at nogen får brug for at blive lappet sammen både fysisk og mentalt

Jeg har ingen erfaring med cykelløb, kapsejlads er min sport, men jeg er vant til at hjælpe og coache mennesker under pres og arbejde sammen som team. Det bliver en fantastisk oplevelse for mig at arbejde sammen med dette fantastiske hold. Jeg glæder mig til at komme af sted og jeg er taknemmelig for at jeg blevet inviteret med på turen.. .

J